لباس پارچه ای بیمارستانی یا لباس بستری که شامل تنوعی از جنس پارچه رنگ پارچه و مدل می باشد و مورد استفاده برای بستری طولانی مدت بیمار مورد استفاده قرار می گیرد.

لباس  پارچه ای بیمارستانی شامل چه اقلامی و با چه اندازه هایی می باشد؟

لباس بستری پارچه ای به صورت پیراهن و شلوار  مردانه و زنانه تولید میشود.
در پیراهن مردانه معمولا قد پیراهن بنا به سفارش تا 90 سانتی متر و عرض و سایز ان در سه سایز متداول 3XL,2XL,XL دوخته می شود.همچنین پیراهن زنانه در این سه سایز ولی با قد بلندتر در اندازه های 95،100،110 120 دوخته می شود.
شلوارها نیز به همین صورت با سه سایز وقد 95 ویا 100 سانتی متر می باشد هم برای مردانه و هم برای زنانه استفاده میشود.
لازم به ذکر است که این سایزها و اندازه ها روال متداول سفارشها بوده و می تواند طبق سفارش تغییر کند.

لباس پارچه ای بیمارستانی

پارچه مصرفی در تولید لباس پارچه ای بیمارستانی

پارچه مورد استفاده در لباس بیمار بنا به نخ مصرفی و جنس ان بسیار متنوع می باشد.ولی در کل اگر بخواهیم یک دسته بندی کلی بابت جنس پارچه مصرفی داشته باشیم می توانیم به این صورت ذکر کنیم:1-پارچه ترگال 2-پارچه تترون3-پارچه فیلامنت

پارچه ترگال در لباس بستری بیمارستانی چیست؟

پارچه ترگال معمولا جز بادوام ترین پارچه های مصرفی چه از لحاظ جنس پارچه و چه دوام وثبات رنگ ان.
این پارچه به دو نوع کلی ترگال ساده وترگال کجراه تقسیم می شود.که نوع ترگال کجراه ان دارای گرماژ بالاتر، معمولا از 280 گرم به بالا بوده و تا 290 گرم می باشد و در بافت ان اگر دقت کنید خطهای کج راه دیده می شود
.عمده مصرف این پارچه روپوش ویا لباسهای پرسونلی و کار بوده ودر اکثر رنگ های ان مثل رنگ سبزحتی  دارای مقاومت در برابر اب ژاول و مواد شوینده قلیایی می باشند.
دلیل استفاده این نوع پارچه هم مقاومت بالای سایشی وپرز ندادن وثبات رنگ بالای ان می باشد ولی باید دقت شود که برای شتشومخصوصا رنگهای سفید ان بهتر است اب ژاول به جای وایتکس استفاده شود تا اسیب کمتری به رنگ ان بزند.

لباس پرسونلی بیمارستانی

انوع ساده ترگال در لباس پارچه ای بیمارستانی

نوع ساده ترگال با گرماژ کمتر معمولااز 210 گرم تا 240 گرم می باشد که برای لباس بیماراز لحاظ راحتی و قیمت مناسب تر خواهند بود.
نوع نخ مصرفی در این نوع پارچه ها برای قسمت تار از نخ ترکیبی پلی استر پنبه یا ویسکوز استفاده می شود و برای قسمت پود ان از فیلامنت استفاده می کنند.
راه تشخیص کیفیت پارچه کار اسانی نیست و احتیاج به تجربه چندین ساله دارد.ولی در کل با انتخاب کارخانجات معتبر تولید پارچه ترگال می توانید تا حدودی خیالتان راحت باشد که بهترین انها نساجی بروجرد می باشد.همچنین کارخانه هایی مثل فدک ،نیک بافت زرین پود،البرز وایدین بافت هم سابقه خوبی در تولید دارند.

لباس ترگال در روپوش پرستاری

پارچه تترون در تولید لباس پارچه ای بیمارستانی

پارچه تترون جز پر کاربردترین ومصرفی ترین پارچه ها محسوب می شود.جنس تترون تشکیل شده نخهای تاری وپودی پلی استر ویسکوز که بنا به مصرف ویسکوز ونخ بیشتر دارای کیفیتهای متفاوتی می باشد.
از جمله عوامل مهم برای تعیین نوع مصرف پارچه تترون وزن و گراماژان می باشد که از 150 تا 190 گرم متفاوت می باشد.در واقع یعنی اگر یک متر در یک متر از پارچه را وزن کنیم اگر وزن ان مثلا 190 گرم بود پس پارچه گرماژ 190 دارد.
گرماژ عمده مصرفی برای لباس بیمارستان 175،160،150 گرم می باشد که در واقع مقرون به صرفه تر می باشد ودر بعضی بیمارستانها حتی از پارچه 180 و190 گرم نیز استفاده می کنند.

لباس تترون در لباس پارچه ای بیمارستانی

تنوع رنگ در تولید لباس بستری بیمارستان

تنوع رنگ در این پارچه ها بسیار است ورنگهای متداول انواع رنگ ابی ویا صورتی و یا سفید می باشد.
در انتخاب تترون ثبات رنگ ان و میزان نخ ویا ویسکوز مورد استفاده در ان تعیین کننده است وهرچه نخ بیشتر و رنگ ضد اب ژاول و با ثبات بیشتری در ان استفاده شده باشد مناسب تر وبا کیفت تر می باشند.
تشخیص کیفیت و نوع تترون کار ساده ای نیست وباید تجربه کافی بابت در ان داشته باشید ولی شاید یکی از راههای تشخیص نخ موجود در پارچه، سوزاندن یک تکه از نخ تاری ویا پودی ان است که باید بوی کاغذ سوخته به مشامتان برسد.

بهترین روش تشخیص کیفیت پارچه لباس بستری بیمارستانی

بهترین راهی که خیالتان از بابت پارچه راحت باشد تهیه پارچه از کارخانجات معتبر و خوش سابقه می باشد.
ازجمله  این کارخانجات می توان به نساجی بروجرد،فلاحتی،زرین تکس،اذین،ثمین وغیره اشاره کرد.
علاوه برمصرف بیمارستانی تترون مصرف پیراهنی نیز وجود دارد که دارای گرماژ بالاتری نسبت به بیمارستانی می باشد ومعمولا 180 و190گرم می باشد.بهترین تترون ها و مارک های تولیدی در دنیا مربوط به ژاپن و تایلند می باشد.

 تشخیص بهترین کیفیت پارچه

تترون ملحغه ای چیست
همچنین نوعی از تترون با مصرف ملحفه ای نیز موجود می باشد که این ملحفه با گرماژ بالا و با تنوع طرح و رنگ متفاوت وجود دارد.

پارچه فیلامنت در تولید لباس پارچه ای بیمارستانی

در واقع پارچه فیلامنت از الیاف مصنوعی و یا ترکیب الیاف مصنوعی که شامل پلی استر و الیاف طبیعی شامل ویسکوز و پنبه می باشد تشکیل شده است.
در صنعت لباس بنا به نوع مصرف این پارچه تقسیم به نوع ورزشی ونوع لباسی می شود.
پارچه های  فیلامنت بیمارستانی اگر از نوع فیلامنت باشند دارای براقیت وزیردست خاص خود می باشند.رنگ این نوع از پارچه ها مصرف بیمارستانی هم در رنگهای ساده ابی، صورتی و یا چهارخونه می باشند.این پارچه به خاطر قیمت پایین تر نسبت به سایر پارچه ها مورد استقبال می باشد.
نوع دیگر ان که فیلامنت پنبه می باشد دارای مرغوبیت بیشتری نسبت به نوع قبلی می باشد به گونه ای که اگر انرا لمس کنید زیر دست نرم تر ولطیف تری نسبت به حالت تمام مصنوعی خود دارد.
برای استعلام قیمت و سفارش همین الان کلیک کنید
فهرست
سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید
ما معمولاً در چند دقیقه پاسخ می دهیم